Home Astroloji 2020 Fare Yılı Nasıl Geçecek | Neler Olacak

2020 Fare Yılı Nasıl Geçecek | Neler Olacak

yazar Ender Çene

2020 yılının pek iyi geçmediğini söyleyebiliriz. Peki 2020 Fare yılı nasıl geçecek ve bize neler getirecektir. Dünyanın aksine Çin yeni yılı 25 Ocakta başlıyor. Kısaca Artık tam olarak fare yılına girdik diyebiliriz. Çin astroloji takvimi bilinen standart takvimden daha farklı…

Bilinen Zodyak gibi değil kısaca aylara göre değil yıllara göre oluşuyor kişinin astrolojisi. 12 yıllık bir döngü ve 12 hayvanla sınırlıdır. Bu yıl ise fare yılıdır. Gelelim fare yılı 2020 de bize neler getirecek.

Zodyak’ın 12 hayvanı şöyledir: Fare, Öküz, Kaplan, Tavşan, Ejderha, Yılan, At, Koyun, Maymun, Horoz, Köpek, Domuz.

Kısaca döngünün başındayız. Fare ilk hayvandır. 5 Elementin etkisindedir. Ateş, Toprak, Metal, Su, Ağaç… Bu yıl metal fare yılındayız.

Metal Fare Yılı

Metal Fare Yılı

Döngünün Başlangıcı: Metal Fare Yılı 2020

Dünyada büyük değişimlerin yaşanacağı bir yıl olacak diyebiliriz. Bunlar yapıcı olduğu kadar yıkıcı da olacaktır. Çünkü bu yıl enerjinin yılı olacaktır. Bu yıl ekilecek tohumlar olacak. Çoğu şeyin başlangıcı bu yıl atılacaktır. Hayatımızda değişimleri bu yıl atacağımız tohumlar ile belirleyeceğiz. Eski bağlantıları işleri ve projeleri iyi takip etmemiz gerekecektir. Bu yıl karanlıktan aydınlığa geçiş süreci gibi bir süreç yaşayacağız.

Hızlı olacak ve tüm 12 yılı etkileyebilecektir. Bu yıl enerjinin serbest kalacağı ve yön verileceği bir yıldır. Bu yapıcı olacak ve tabii ki yıkıcı olacaktır. Depremler ve sel felaketleri gibi doğal afetler olabilir. Çünkü enerji açığa çıkacaktır. Fakat asıl olan Dünya üzerindeki değişimler ile ilgili olabilir.

Hayatınıza girecek bu güçlü enerjiyi doğru yönlendirmeniz önemlidir. Çünkü bu enerji yönlendirilmediğinde yıkıcı olacaktır. Meditasyon ve yoga burada size yardımcı olabilecektir.

Metal Etkisi: PARA

Bu yıl yeni projelere başlamak için harika bir yıl. Ne yazık ki eski projelerin enerjisinin düşeceği bir yıl olabilir. Enerjinizi yönlendirmeniz için büyük bir fırsat olacaktır. Hayallerinizi gerçekleştirmenizi bu yıl sağlayabilir. Bu yıl başka şeylere yatırım yaptığınız kadar kendinize yatırım yapmanızı tavsiye ediyoruz. Kendinizi geliştirip ilerlemeniz çok önemlidir. Para bir kaynaktır metal elementi için ama kaynaklardan diğeri de bilgidir. Metalde parayı yönettiğiniz kadar bilgiyi de yönetmeniz gerekmektedir.

Bu yıl harcamalarınızı kontrol edin. Çok harcama olan bir yıl olabilir. Kendinizi evinizi veya arabanızı yenilerken, mobilya alırken bulabilirsiniz.

2020 fare yılı

Geçmişin Gölgesinden Kurtulma Zamanı:

Pek çoğumuzun yaptığı şey geçmişe çok bağlı olmamızdır. Bu yılın bize getireceği en önemli şeylerden biri de geçmişi düşünün ama geleceğe odaklanın demesidir. Gelecek için planlar yapma zamanı geldiğini gösterir. Geleceğin önemli olduğunu anlatır.

Bu yılı yaşayacak ve ilerletecek en önemli adım projelerinizdir. Harekete geçme zamanı çoğumuz ektiğimiz tohumları toplayacağız. 2020 yılı hızlı bir enerji ile başlayacak ve sonunda sakin bir göl olacaktır. Bize büyük değişimler için fırsatlar verecektir.

Doğru Seçimlerin Yılı 2020:

Pek çoğumuzun düşündüğünün aksine fare yılında doğru seçimler ödüllendirilecektir. Ama yanlış seçimler büyük bir hüsran yaşatabilir. Enerjimizi yaşayacağımız bu yıl çok hızlı ve atik olmamız gereken bir yıl olabilir. Bolca hareket ve seyahat gerçekleşebilecek bir yıl olarak düşünebilirsiniz. Bu yılda evlilik kararları verebilirsiniz. Önemli kararların ve seçimlerin yılı olarak görülebilecek bir yıldır.

2020 fare yılı

Doğurganlık Yılı: Fare Yılı

Doğum kontrol hapının bu fare yılında üretilmeye başlandığını biliyor musunuz. Dediğimiz gibi enerjinin yılı olacak ve bu enerji her noktamızda var olacak. Seks ve ilişkilerimizde bu yönden direk etkilenecektir. Doğurganlığın ve çocukların artacağı bir yıl olabilir. 2020 yılı ayrıca bazı skandallara neden olabilir. Bunlar geçmiş yıllarda önemli kişilerin yaşadığı skandallara benzer olabilir. Çünkü bu yılda her şey enerjisel olarak açığa çıkabilmektedir.

 

 

 

Benzer Yazılar

Yorumunu Bırakır mısın?