Home Astroloji 2022 Yılı Nasıl Geçecek. Çin Su Kaplanı Yılı

2022 Yılı Nasıl Geçecek. Çin Su Kaplanı Yılı

2022 Çin Yılı Ne Burcudur?

yazar Ender Çene
2022 yılı nasıl geçecek

2022 yılı nasıl geçecek? Hepimiz bu soruyu soruyoruz. Gelin Çin Astrolojisi ne diyor bakalım. Çin Yeni Yılı 1 Şubat 2022’de başlar . 21 Ocak 2022 tarihinde eski yılın gücü biter ve tüm Çin zodyağı yıl boyunca Su Yang gücü olarak yönetmeye başlar.

Su Kaplan 2022 yılı Çinli Zodyak’ın 12 hayvanı birden ve değişik amaçlar ve enerjiler kazanmak için çalışacaktır. Bu süre yoğun ve çok enerjik dönemdir.

2021 yılı yorumlarını okuyabilirsiniz.

Su Kaplan Yılı 2022

2022 yılı nasıl geçecek dediğimizde aklımıza ilk gelen cevap pandemi dönemi oluyor. Pozitif enerji ve güçlü bir yıl genellikle iyileşme yılı olacaktır.

Çin burcu 2022’ye göre ve pozitif bir enerji ile güçlenecektir. Su Kaplanı 2022’nin Yeni Yılı determinizmi, kendiliğindenliği ve yeniliği sembolize ediyor. Zorluklara rağmen gücünü ve büyümesini dinamizm ve coşkudan alan bir dönemdir.

Çin yılı 2022, öngörülemeyen değişiklikler ve şaşırtıcı gelişmelerle eş anlamlıdır. 12 Çin burcu için, yaşam koşullarını önemli ölçüde iyileştirmek için ellerinden gelenin en iyisini yapmalarının zamanı geldi. Aynı zamanda fırtınalı geçmişini unutmak, yaralarını iyileştirmek ve toplumda meşru bir yer bulmak isteyenler için de iyi bir zaman.

Bazıları önemli olan için diğer daha az önemli projeleri elerken bazılar içinde bu tam bir proje dönemli olacak ve pek çok proje çıkaracaklar. Son olarak, 2022 yılına özgü gösterici, tutkulu ve hırslı karakter özellikleri ön plana çıkacağı gibi, tıbbi araştırma ve psikolojide yeni teknolojik icatların ve büyük ilerlemelerin ortaya çıkmasını da beklemekteyiz.

2022 yılı nasıl geçecek

2022 yılı nasıl geçecek: Hareket ve irade yılı

Çin astrolojisinde, kaplanın Çin burcunun yönettiği dönemler genellikle huysuz ve zorlu bir psikolojidedir. 2022’deki rolünü de dikkate almayı unutmamak gerekir. Yılın elementi olan Su elementi tarafından yönetilir. Gerçekten de, mükemmel bir ölçülülük unsuru olan Su, 2022 yılının enerjisine hükmediyor.

Ve sonuç olarak, aşkın yoğunluğunun biraz artmasını ve genel olarak ilişkilerin biraz daha fazla olmasını bekleyebiliriz. Mesafeli ve daha az eğlenceli olsakta; yine de derinlik, nesnellik ve şeffaflık kazanmış olacağız. Sonuç olarak, Çin yılı 2022, geri adım atma ve anın duygularına yenik düşmeme kapasitesinin artması kadar eylem ve irade gücünü vurgular. Bunlar, Çin astrolojisinin 12 hayvan işaretinin tümü için Su Kaplanı 2022 Yılı’nın genel eğilimleridir.

Ayrıca, sakinlik, denge ve yargılarda ılımlılık, 2022 ay yılı boyunca yetiştirilmesi ve uygulanması gereken ana niteliklerdir. 2022 yılı nasıl geçecek dediğimizde vereceğimiz cevaplar bunlarla sınırlı değil

Su Kaplanı: 2022 yılının hayvanının 12 Çin zodyak işareti üzerindeki etkisi

Geleneksel Çin astrolojisinde, Su Kaplanı , olası 5 Kaplan türü arasında en az umursamaz olanıdır. Ancak ne gücünden ne de kıvrak zekasından bir şey kaybetmez. Bu içselleştirilmiş ateşli Kaplan, en çok arındırıcı nitelikleriyle bilinir. Ayrıca, bir yapıyı veya canlıyı yüklerinden serbest bırakma yeteneği, Su Kaplanının etkilerinden biridir..

2022 Çin burçlarına göre, Su Kaplanı’nın kişiliğiyle ilişkili ruhun asaleti ve doğal cömertliği ile dolacaktır. 2022 Çin Yeni Yılı’ndan itibaren kişiler riskleri yakalamayı başaracak herkes için kuşkusuz kıskanılacak erdemler bahşedecektir. Su Kaplanı, Çin astrolojisinin hayvanlarından biridir, esas olarak Yang kutuplu Çin zodyak işaretleridir (Fare, Kaplan, Ejderha, At, Maymun, Köpek). Kaplanın enerjisiyle ile en çok güçlenecek burçlardır.

Yin kutubu olan Çin zodyak işaretleri için (Öküz, Tavşan, Yılan, Keçi, Horoz, Domuz), eylemlerine başarılarını arttırmak için daha atik ve güçlü olmalı ve bu yılın pozitif enerjisinden tam olarak yararlanmalıdırlar. 12 zodyak işareti üzerinde etkili 2022 yılı nasıl geçecek dediğimizde bu cevabı alıyoruz.

[su_box title=”Tüm Olumlamalar” box_color=”#b90b92″ radius=”6″]Tüm olumlamalara buradan ulaşabilirsiniz. Olumlamalar kategorimiz.[/su_box]

2022 Yılı Nasıl Geçecek. Çin Su Kaplanı Yılı

2022 Çin burcu Su elementidir. Çin astrolojisinde ve Feng Shui’de Su elementi yaşamsal özü, ruhsal iletişimi, olgunluğu ve derin duyguları sembolize eder. Yang formundaki su, nezaket, uyanıklık, hafıza, merak, gözlem duygusu ve sezgisel zeka ile karakterizedir. Akışkan hareket enerjisi ve mutlak takdir yetkisi olan Yang Su elementi, bundan böyle, Çin Burç Kaplanı’nı şekillendirirken, enerji kanallarında bu şekilde yolunu çizmesini sağlayacaktır.

2022 yılının Su elementi ile uyumlu enerji akışları sayesinde, Su bireylerinde bulunan becerilerin çoğu zorluklarla karşılaştıklarında pekiştirilecektir. Ayrıca, bir projenin ani bir yavaşlaması durumunda tepkileri daha düşünceli ve tutarlıdır, çünkü duygular daha az ağır basar. Tersine, Doğum enerji çizelgelerinde Su enerjisinde bir zayıflık veya eksiklik olan kişilerin, bir olay kendilerine uymadığı anda aşırı duyarlı olmaları daha olasıdır.

Su unsurundan yoksun olan bireyler, bir tür dikkatsizlik, tutarsızlık ve tereddüt hissedebilir veya kendilerini potansiyel olarak zarar verici bir bağımlılık durumunda kalabilirler. Bu nedenle, doğum haritalarında Su elementi olmayan kişilere, 2022 Çin yılı boyunca Yang Su elementi ile etkileşimlerini mümkün olduğunca sınırlamaları aktif olarak tavsiye edilir (örneğin denizde veya büyük bir gölün kıyısındaki tatiller) . tutarsızlık ve tereddüt ya da potansiyel olarak zarar verici bir bağımlılık durumundan kendilerini ayırmayı zor buluyor.

Bu nedenle, doğum haritalarında Su elementi olmayan kişilere, 2022 Çin yılı boyunca Yang Su elementi ile etkileşimlerini mümkün olduğunca sınırlamaları aktif olarak tavsiye edilir (örneğin denizde veya büyük bir gölün kıyısındaki tatiller gibi.

2022 yılının şanslı renkleri: mavi, yeşil, kırmızı, sarı

2022 yılı nasıl geçecek ve şanslı bir yıl olacak mı. Bu yılın renklerine bakalım.

Çin burç 2022, Su Kaplanı Yılı boyunca mavi, yeşil, kırmızı ve sarı olmak üzere 4 ana rengi şanslı olarak görür. Ancak, bu şanslı renklerin her birinin kullanımı, başarı şansınızı optimize etmek istediğiniz alana göre yapılmalıdır. Böylece mavi, görüşmelerde, iş görüşmelerinde ve iletişimde, yeşil yeni bir işe, yeni yaşanacak bir yere veya yeni bir başlangıca uyum sağlamak için genel olarak, kırmızı romantik toplantılarda ve erkek veya kız bebek doğumu beklentisiyle tercih edilecektir. nihayet sarı, gayrimenkul edinimi veya servetin iletilmesi için.

Metal Yang elementini temsil eden beyaz ve altın renkleri, 2022 yılında 5 elementin enerji akışlarında dengeleyici bir rol oynamaktadır. Su elementi (Metal Suyu oluşturur) bakımından zayıf veya noksan olan kişilerin şanssızlıktan korunmak için beyaz ve altın kullanmaları özellikle tavsiye edilir. Beyaz ve altın daha sonra örneğin kıyafet seçimlerinde (eşarp veya maske rengi), aksesuarlarda (cüzdan,* el çantası) veya tılsım (bilezik, kolye, koruyucu taş) şeklinde bir renk sıçraması olarak kullanılabilir.

* Eski Çin ilkelerine göre, kırmızı bir cüzdandan (Ateş elementinin rengi) her zaman kaçınılmalıdır, çünkü para sizi parmaklarınızın arasındna kayar gider.

2022 yılının şanslı taşları ve ilgili çakraları

2022’deki 12 Çin zodyak işareti için şanslı takılar ve çakra şifa kristalleri

Çin zodyak şanslı burç taşı 2022 :
💎  Altın

 

2022’de yaşam tarzı ve sağlık

2022 yılı sağlık falı, 12 Çin astrolojik işaretine özellikle böbreklerinin sağlığını izlemelerini ve idrar yolu enfeksiyonu riskini önlemelerini tavsiye ediyor. Bunun için tatlı suyu diğer tüm içeceklere tercih edin ve gün içinde bol ve düzenli olarak için. Tropik bir bölgede yaşayacaksanız, yerel sağlık düzenlemelerine uyum sağlayın ve yerel halkla aynı yeme alışkanlıklarını benimsemeden önce uyum sağlamak için zaman ayırın. Eti misafirlerinize sunmadan önce iyice pişirin. Denetimsiz plajlardan denizde yüzmekten kaçının.

2022’de para, kariyer ve servet

Kariyer

Çin’in kariyer ve iş için 2022 yıldız falına göre, nadas bir projeyi canlandırmak veya kararsız bir yapıya yeni bir hayat vermek için Kaplan Yılı’ndan daha iyi bir şey olamaz. 2022, kontrollü cesaret yılı olduğundan, yeni ve orijinal fikirlerin başarıyla hayata geçirilmesi muhtemeldir. Ayrıca, bu Kaplan 2022 Yılı’nda, en olasılık dışı ve en ütopik projeler, özellikle amaçları konfor ve kolektif refahı olan projeler, somutlaştırılması için gerekli finansmanı bulmayı başarıyor.

Kaplan (At, Köpek, Domuz) ile ilişkili tüm Çin burçları, yayıncılık, yazı ve psikoloji alanlarında yeni keşif alanları keşfetmeyi bekleyebilir. Aynı şekilde denizcilik ve liman faaliyetlerinde de yeni yatırımlar gelişebilir.

2022’de nehir ve deniz ticareti ile balık çiftçiliği, uzun vadede daha sürdürülebilir ve kârlı yeni pazarlara açılabilir. İçme suyu, bitki örtüsü ve deniz türlerinin kalitesinin korunması hem devlet düzeyinde hem de iş ve yerel düzeyde büyük bir endişe konusu olmalıdır.

Siyasi aktörler ve ekonomik liderler, vatandaşlar ve tüketiciler nezdinde güvenilirliklerini sürdürmek istiyorlarsa, nihayet bu konularda güçlü ve etkili bir şekilde hareket etme ihtiyacını anlamalılar.

Genel olarak, suyu ana kaynak olarak kullanan tüm faaliyet alanları, daha az kirletici, daha ekonomik ve biyolojik çeşitliliğe daha saygılı doğal kaynakların daha iyi kullanılmasına izin veren yenilikçi çözümlere güvenmelidirler. Bilişim ve ekolojiyi kendi yararına birleştiren bu yeni sanayi devriminde teknolojik gelişmelerin ön saflarında yer alacak olanlar kuraklıktan etkilenen bölgelerdir.

Ayrıca Kaplan Yılları sırasında çevresel adaletsizlik ve ekonomik yolsuzlukla genellikle inançlı ve amansız bir şekilde mücadele edildiğini hatırlayalım. Sonuç olarak, ekolojik bir çevrenin kısmen veya tamamen yok edilmesini temel alan tüm girişimler başarı ile sorgulanma riskiyle karşı karşıyadır.

Bunlar arasında ormansızlaşma projeleri, barajların ve açık madenlerin inşası, hidrokarbon çıkarma projeleri ve hatta deniz yatağı için, nesli tükenmekte olan türler için tehlikeli ve deniz türlerinin üreme döngüleri için tehlikeli olan yıkıcı balıkçılık uygulamaları sayılabilir. 2022 yılında, bu faaliyetlerin düzenlemeleri ve kontrolleri, ulusal ve uluslarüstü düzeyde, benzeri görülmemiş bir güçle ve önemli fonlar sayesinde güçlendirilecektir.

Para, Servet

Para ve finansa adanmış Çin burçları 2022 ile ilgili olarak, Kaplan Yılı 2022 boyunca özellikle dikkatli ve cimri davranmanız tavsiye edilir. Gerçekten de, işlerinde sağduyu ve sabır göstermeyi bilmeyen herkes sıkıntı yaşayabilir. En yoksulların şans eseri bir servet kazanması mümkün olduğu kadar zengin olanlar için sosyal merdivenlerini neredeyse anında çökertebilirler.

Çünkü cesur zihinlerin bazen cesaret ve pervasızlığın birleşiminin maliyetli sonuçlarına katlanmak zorunda kaldığı Kaplan Yılları sırasındadır. Bu nedenle Çin bilgeliği, bu hareket ve genişleme yıllarında, başarısızlıkların öngörülebilir olduğu kadar üzücü sonuçlarına katlanmak zorunda kalmamak için aceleci davranmaya önerir.

2022’de aşk, arkadaşlar, aile ve doğumlar

Çin astrolojisinin üçüncü hayvan işareti olan ve birlikte 2022 yılının yıllık enerji akışının ana özelliklerini belirleyen Kaplan ile müttefik olan Yang kutuplu Su elementi, insan ilişkileri, sosyal bütünlük, yumuşak güç ve aynı zamanda insan ilişkileri için artan desteği duyurur. idealizm, hatta bir tür saflık.

Evde, aile ilişkilerini yönlendiren, koruyucu bir dinginlik idealine yönelik özlemlerdir. Dinleme ve somut çözümler gerektiren ciddi konularda aileyi bir araya getirme zamanı geldiğinden, bencil fikirler ve açgözlülük daha da reddedilir. Ancak 2022 gerçekten maddi kazanımların sorgulandığı bir yılsa, aynı zamanda aile içinde fikir ayrılıklarının bazen soğukkanlılık ve ilgisizlikle karşılanabileceği bir dönemdir. 2022 yılı nasıl geçecek sorusu için arkadaşlık ilişkilerinde değiniyoruz.

Çin astrolojisi bazen Kaplan Yılı sırasında meydana gelen romantik karşılaşmaların genellikle kırılgan olduğunu ve çok nadiren uzun süreli ilişkilerle sonuçlandığını düşünür. Bu nedenle, Çin yılı 2022, daha çok ilişkiler için elverişli bir yıl olacaktır. Ayrıca bekarların yeni buluşmalarda her zamankinden daha uyanık olmaları ve herkese hak ettikleri yeri ve saygıyı vererek yanılgılara kapılmamaya çalışmaları uygundur.

2022 Çin aşk burcu, bu Kaplan Yılı boyunca keskindir. Bu nedenle, tam bir romantizm ya da mutlak nefret dolu bir yıl olabilir. Bekarlar için, baştan çıkarma veya nefret etme, kişisel bir eğilimden ziyade çevreye bağlıdır.

Son olarak, Kaplan Yılı, kalp acısı çekenler için her zaman bir yeniden yapılanma dönemidir. Çünkü baharı tüm hızıyla simgeleyen Kaplan’ın içsel gücü, başı dertte olan ruhların hayata yeniden aydınlık tarafından bakmalarını sağlar. Yüreği hafif olan genç bekarlar, paylaşılan şefkatin ve gerçek aşkın sevincini tekrar tatmakta gecikmemelidir.

2022 yılı bebek sahibi olmak için iyi bir yıl mı?

Evet ! 2022 için Çin burç, bir bebek, erkek veya kız çocuğunun doğumunu planlayan gelecekteki ebeveynler için olumludur. Bununla birlikte, Kaplan Yılı 2022’de bir bebeğin doğumu Çin burçlarının çoğu için iyi bir alâmetse, kendileri bir Yılda doğmuş olan ebeveynler, babalar veya anneler için aynı değildir. 2022 yılı nasıl geçecek sorusunda bebek için iyi bir yıl olacağına inanıyoruz.

Gerçekten de aynı çatı altında yaşayan iki Kaplan, uzlaşmaz anlaşmazlıkların kaynağı olabilir. Böylece kaplan burcuna sahip bir anne veya baba, çocuğunu Kaplan’ı küstah ve saldırgan bulma eğiliminde olurken, çocuk Kaplan ise ebeveynini temelsiz bir uzlaşmazlıkla suçlayacaktır. Erken yaşlardan itibaren bir hiyerarşi duygusu oluşturulmadıkça, aynı hane içindeki birkaç Kaplanın iyi anlaşılması asla garanti edilmez ve neredeyse çok zordur.

Çin Yeni Yılı ve Su Kaplan Yılı 2022: Kısaca

Çin 2022 yıldız falına göre Kaplan Yılı, genellikle ilerleme ve hırs odaklı bir dinamizmin önünü açar. Kaplanın aceleciliği, iyi ya da kötü birçok maceraya yol açar. 2022 yılı nasıl geçecek kısaca anlatmaya çalıştık

Ancak, Kaplan’a (2022 yılının Çin hayvanı) özgü enerjiler Su elementi (2022 yılının Çin ve Feng Shui elementi) ile ilişkilendirildiğinde, Kaplan’ın doğal ateşi yeniden yapılanma, sezgisel zeka şifalı bir şekilde gerçekleşir. Psikolojik rahatsızlıklar için düzelme vardır.

Başarı arzusu ve bu aşamaya ulaşmak için başlatılan yolculuk da daha iyi olur. İşyerinde, maddi güvenliğin pekiştirilmesi, verimliliği hiç kaybetmeden daha sıkı bir profesyonel disiplinin kurulmasını gerektirir. Sosyal ilişkiler daha yoğun hale gelir, ancak daha değişken olma eğilimindedirler.

Bir aile olarak, bir Kaplan Yılı sırasında, duygusal baskı altına giren isteklere özel dikkat gösterilmelidir, çünkü bunlar izlenen hedeflerden sapma riski taşır. Aşkta, Çin astrolojisinin 12 hayvan burcunun, duygusal patlamalar, sahiplenme ve kıskançlık kavgaları yaşanabilir ve ayrıca büyülü ve yoğun dönemler yaşaması beklenebilir.

Son olarak, 2022 için kara astrolojide, birçok geleneksel Asya kaynağının Kaplan Yıllarının genellikle doğal afetlerin ardından toplu insan dramalarına sahne olduğunu onayladığını hatırlayalım. Çin astrolojisinin 12 hayvan işaretinin, duygusal patlamalar, sahiplenme ve kıskançlık kavgaları asla uzak olmasa bile, büyülü ve yoğun dönemler yaşaması beklenebilir. 2022 yılı nasıl geçecek ve Çin yeni yılı Su Kaplan Yılı iyi bir yıl olacaktır.

Son olarak Tarot falı nasıl bakılır.

 

Kaynaklar:

Chinese Horoscope 2022 – Year of the Tiger

https://www.mindbodygreen.com/articles/year-of-the-tiger

 

Benzer Yazılar

Yorumunu Bırakır mısın?